*

JaakkoKorpi-Anttila http://www.xn--hammaslkri-w5aab.net/kamin/kaminiitto.html

Kaikki blogit puheenaiheesta Palvaus

Palvaus - lampaanviulu

Pääsiäiseen kuuluu (monen mielestä) palvattu lammasliha. Erityisesti lampaanviulu on varsinaista herkkua. Ohessa lyhyt kertomus palvilihan valmistuksesta, jossa kuvat kertonevat lähes kaiken. Lähiseudulta ostettu lammas paloiteltiin, jolloin palvaamiseen varattiin pari paistia sekä pari lapaa. Lihaan voidaan ruiskuttaa 10%:n suolaliuos. Tähän tarkoitukseen käytetään 25 ml ruisku, jossa on vahva neula. Yhteen lampaanviuluun ruiskutetaan noin 6 ruiskutusta (noin 5 cm välein). Toinen vaihtoehto on lihojen pitäminen suolaliuoksessa neljän vuorokauden ajan.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä