JaakkoKorpi-Anttila

Liivijengi sai paavin siunauksen

Roomassa on meneillään HD-moottoripyöräkerhoilijoiden 110-v kokous. Paavi Fransiskus (Francisco) siunasi noin 800 etuoikeutettua motoristia katottomasta jeepistään, kun tämä saattue valtavalla jylinällä kaasutteli pitkin Sovinnon tietä (Vía de la Conciliación).

 

Itselle tämä on ajankohtainen juttu, sillä tyttären tyttäret ovat olleet kohta viikonverran meillä hoidossa, kun vanhemmat pörräävät ikuisessa kaupungissa. Tytär tosin jätti HD:nsä kotiin ja käyttää matkaamiseen lentokonetta; hänen armas rautaperseensä putputtelee jälleen kokousmatkan läpi myrskyjen ja Saksan tulvien.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo muuten mikähän tuo siunaaminenki on. Siunaahan Suomessaki papit ja piispat kaupoista lähtien kaikkea. Eikös sitä pitäs siunata ihan kaikki, kethän pois jättämättä, niin jos oltas niinko Rakahauen tiellä!

Hauskaa elo pikkutyttärien kans! Mieko tulin tänne Lappiin nyt, niin kävin yhtä motskarilaiste tervehtiinko se tällä kertaa oli tullu Kölnistä ja Berliinistä. Siinon kans harrastus, jota mie ihmettelen!

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Tuo siunailu on viehättänyt minua kovasti, varsinkin mitä tulee liiketoimintaan. Vanha viisastelulausehan kuuluu, että "Mercator sine peccamine esse potest." (Rikoksetonta kauppiasta tuskin voi olla.) Jatkokysymyshän kuuluu, että siunataanko tässäkin rikosta?

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Entäs tämä Putinin suosikki prätkäjengi Nightwolfs mc?  Venäjän ortodoksisen kirkon patriarkka Kirill on siunannut kerhon tunnukset ...

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa