*

JaakkoKorpi-Anttila http://www.xn--hammaslkri-w5aab.net/kamin/kaminiitto.html

Aikuisjumppaa

Aikakusilehti Ellen mukaan presidentti François Hollanden rakastajatar, Julie Gayet, on neljännellä kuukaudella raskaana ja lapsen odotetaan syntyvän kesäkuussa. Tämä näyttelijätär on 18 vuotta presidenttiä nuorempi. Tällä hetkellä ei oikein osata sanoa, kuka nyt oikein on maan ensimmäinen nainen.

Huhut tietävät kertoa myös, että Barack ja Michelle Obaman 21-vuotisessa avioliitossa on ryppyjä. Salainen palvelu on paljastanut aviovaimolle, että herra on ollut ainakin kaksi kertaa paikassa, missä hänen ei olisi pitänyt olla. Hawaii'n lomalta presidentti tuli yksin takaisin Washingotoniin, muun perheen jäädessä vielä lomakohteeseen. Välirauha ilmeisesti on saatu aikaan vuoteen 2016 asti, jolloin Barackin nykyinen presidenttikausi päättyy.

Jo historiasta pitäisi suurvaltojen johtajille olla selvää, että seksi on hengenvaarallista ja orgasmi voi tappaa:  Ranskan kolmannen tasavallan presidentti Félix Faure kuoli aivoverenvuotoon virkahuoneessaan 16.2.1899 harrastaessaan seksiä 30-vuortaan rakkauden ammattilaisen kanssa. Altavastaaja säikähti siinä määrin, että työväline kramppasi ja kuollut presidentti oli irrotettava kirurgisesti.

 

Britannian pääministeri Sir Palmerston sai sydänkohtauksen vuonna 1865 biljardipöydällä harrastaessaan avioliiton ulkopuolista seksiä.

 

Hänen pyhyytensä Jean Daniélou (teologi, historioitsija, kardinaali ja Ranskan akatemian jäsen, paavillisen moraaliohjeen kirjoittaja) vieraili 20.5.1974 showtanssija Mimi Stantoninin kotona, jossa myös rakkaustoiminta kukoisti. Epävirallisen tulkinnan mukaan kardinaalin tappoi mustasukkainen aviomies, jonka vaimo oli lisätienistissä ja aviomies ryntäsi paikalle. Toinen versio kuitenkin väittää, että pyhä paimen oli homo.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Miksi seksistä on tehty niin vaikea asia yhteiskunnassamme? Ei saa ottaa avioeroa, eikä varsinkaan käydä muissa naisissa. Presidentti ei vissiin pääse työhuoneeseen rauhassa itseään viihdyttämään, vaan valitsee lopulta sen kaikkein rohkeimman, eli ottaa varmasti hiljaa pysyvän maksullisen naisen - se on vaihtoehto jonka alaisetkin hyväksyvät.

Aika kammottavaa katseltavaa tämä tällainen.

minnam ahonen

Ujutan tarinaan Rouva Presidentin ei-niin-hilpeän näkökulman.
Potenee vieläkin lasaretissa, jonne mösjöö ei sitten koskaan kai enää vaivautunut... http://www.youtube.com/watch?v=iDkhUpBkBT4

(suomeksi http://www.youtube.com/watch?v=N9TsCx1Bdyw -uskottavampi jopa?)

Käyttäjän JyrkiParkkinen kuva
Jyrki Parkkinen

Tasapuolisuuden vuoksi pitäisi joskus käsitellä myös vahvojen naisten jumppahistoriaa, ei ehkä Eevasta alkaen mutta vaikkapa Katariina Suuresta.

minnam ahonen

Sillä lesken syli se on lämpöinen... (Katariina Suuri)

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset