JaakkoKorpi-Anttila

Clintonien dynastia

Arkansasin yliopiston poliittisen tieteen professori Diane Blair oli Clintonien erittäin läheinen ystävä ja hän toimi Bill Clintonin luottosihteerinä tämän presidenttikautena. Blair kuoli vuonna 2000 keuhkosyöpään. Hän kirjoitti paljon ja nyt on ilmestynyt hänen jäämistöstään myös Clintonien yksityiselämään liittyvää aineistoa.

 

Hillary Clinton, joka pyrkinee vuonna 2016 taas presidentiksi, on hänen sanojensa mukaan tyly, armoton ja säälimätön. Hillary oli se, joka pisti talon asiat järjestykseen. Hän muun muassa valvoi, mitä tiedotettiin ja mitä ei. Presidentin ja talon kesäapulaisen, Monica Lewinskyn, seikkailuista Hillary oli tietty hurjana. Hänen mielestään Lewinsky oli hullu narsisti.

 

Osapuolet joutuivat tietenkin antamaan 'meriselitystä' korkeille tuomareille, jotka josakin vaiheessa epäilivät, että Monica Lewinsky oli saanut 'poliittista ohjausta' tilaisuutta varten. (Hän muuten täytti jokin aika sitten 40 vuotta.) Vahvistamattomien tietojen mukaa juttu meni seuraavaan tapaan:

Oikeuden tuomari kysyi, oliko Monica Lewinskyä ohjattu puhumaan oikeudessa tietyllä tavalla, johon Bill Clinton vastasi ryhdikkäästi: "En minä sanoja hänen suuhunsa ole pannut."

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Matti Siikala

William Jefferson Blythe III, eli Bill, oli loistava ja humaani presidentti.
Hillary on saanut lokaa niskaansa, mutta jaksaa edelleen olla loistavana vaikuttajana.

Puheenaiheeseen liittyvää

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa